Počet záznamů: 1
Nachweis und Bestimmung von Konservierungsstoffen in Lebensmitteln
kniha
Diemair, Willibald, 1899-1991 - Autor
Stuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft, 1967 - 255 s.
Postel, W. - Autor
potraviny kontrola potravin konzervované potraviny konzervační látky analýza potravin
příručkySignatura C 66.569 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Nachweis und Bestimmung von Konservierungsstoffen in Lebensmitteln / W. Diemair, W. Postel Záhlaví-jméno Diemair, Willibald, 1899-1991 (Autor) Vyd.údaje Stuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft, 1967 Fyz.popis 255 s. Dal.odpovědnost Postel, W. (Autor)
Předmět.hesla potraviny * kontrola potravin * konzervované potraviny * konzervační látky * analýza potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 543.6:663/664 , 54-4 , 664.8/.9.022.7 , 351.773 , 613.26/.29 , 663/664 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1