Počet záznamů: 1
Barva masa a masných výrobků
kniha
Zatočil, Oldřich, 1926- - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 185, [1] s. : [8] s. barev. obr. příl. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Gilka, Jaroslav - Autor
masné výrobkySignatura C 49.993 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Barva masa a masných výrobků : určeno techn. pracovníkům v masném prům., laboratorním prac., vet. lékařům, prac. st. inspekce a studujícím na vys. školách / [autoři:] Oldřich Zatočil a Jaroslav Gilka Záhlaví-jméno Zatočil, Oldřich, 1926- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Přerov : Tisk 4) Fyz.popis 185, [1] s. : [8] s. barev. obr. příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000478577 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 850 výt.. Věcný rejstřík. Přehl. lit.. S grafy v textu. Vazba: Zbyněk Weinfurter Dal.odpovědnost Gilka, Jaroslav (Autor)
Předmět.hesla masné výrobky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5+664.91/.95 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Dosud nemáme v dostupné světové literatuře souhrnné dílo o problematice barvy masa. Dílčí práce o aplikovaném a obecně biochemickém výzkumu shrnuje a vlastními poznatky doplňuje tato publikace. Probírá barvu nakládaného i syrového masa, tvorbu charakteristického vybarvení tepelně opracovaných výrobků z nakládaného masa, závady v barvě masa, vznikající při technologickém zpracování a skladování hotových výrobků.Načítání…
Počet záznamů: 1