Počet záznamů: 1  

Barva masa a masných výrobků

  1. kniha

    kniha


     Zatočil, Oldřich, 1926- - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 185, [1] s. : [8] s. barev. obr. příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Gilka, Jaroslav - Autor
     masné výrobky
    SignaturaC 49.993
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 49.993   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuBarva masa a masných výrobků : určeno techn. pracovníkům v masném prům., laboratorním prac., vet. lékařům, prac. st. inspekce a studujícím na vys. školách / [autoři:] Oldřich Zatočil a Jaroslav Gilka
    Záhlaví-jméno Zatočil, Oldřich, 1926- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Přerov : Tisk 4)
    Fyz.popis185, [1] s. : [8] s. barev. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000478577
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky850 výt.. Věcný rejstřík. Přehl. lit.. S grafy v textu. Vazba: Zbyněk Weinfurter
    Dal.odpovědnost Gilka, Jaroslav (Autor)
    Předmět.hesla masné výrobky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5+664.91/.95
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Dosud nemáme v dostupné světové literatuře souhrnné dílo o problematice barvy masa. Dílčí práce o aplikovaném a obecně biochemickém výzkumu shrnuje a vlastními poznatky doplňuje tato publikace. Probírá barvu nakládaného i syrového masa, tvorbu charakteristického vybarvení tepelně opracovaných výrobků z nakládaného masa, závady v barvě masa, vznikající při technologickém zpracování a skladování hotových výrobků.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.