Počet záznamů: 1  

Podpora biodiverzity v ovocných sadech

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stýblo, Petr, 1966- - Autor
    Vydání první - 50 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-86770-56-7
    Metodika Českého svazu ochránců přírody ;
    Národní program ochrana biodiverzity
    20.-21. století
     programy a projekty  biodiverzita  ovocné sady  ochrana živočichů  ochrana rostlin  ochrana přírody
     metodické příručky
    SignaturaC 370.749
    Umístění 502.1 - Ochrana přírody. Udržitelný rozvoj. Ekologická politika
    Podpora biodiverzity v ovocných sadech
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 370.749   

    Údaje o názvuPodpora biodiverzity v ovocných sadech / Petr Stýblo
    Záhlaví-jméno Stýblo, Petr, 1966- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Český svaz ochránců přírody, 2016
    Fyz.popis50 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-86770-56-7
    Číslo nár. bibl.cnb002864726
    Edice Metodika Českého svazu ochránců přírody ; 36
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla Národní program ochrana biodiverzity * 20.-21. století * programy a projekty - Česko - 20.-21. století * biodiverzita - Česko * ovocné sady - Česko * ochrana živočichů - Česko * ochrana rostlin - Česko * ochrana přírody - Česko
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt502 - Životní prostředí a jeho ochrana
    MDT 005.591 , 574.1 , 634.1.047 , 502.172:592/599 , 502.172:582 , 502.17 , (437.3) , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru502.1 - Ochrana přírody. Udržitelný rozvoj. Ekologická politika
    Druh dok.KNIHY
    Podpora biodiverzity v ovocných sadech
    Metodická příručka zaměřená na zvýšení živočišných druhů v ovocných sadech. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.