Počet záznamů: 1
Výživa a potraviny pro zdraví
Tláskal, Petr, 1947- - Autor
101 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-906659-0-3
Blattná, Jarmila, - Autor Dlouhý, Pavel, - Autor Dostálová, Jana, - Autor Perlín, Ctibor, - Autor Pivoňka, Jan - Autor Kunová, Václava, - Autor Štiková, Olga, - Autor
výživa člověka potraviny hygiena výživy racionální výživa
kolektivní monografieSignatura C 371.197 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Výživa a potraviny pro zdraví / Petr Tláskal, Jarmila Blattná, Pavel Dlouhý, Jana Dostálová, Ctibor Perlín, Jan Pivoňka, Václava Kunová, Olga Štiková Záhlaví-jméno Tláskal, Petr, 1947- (Autor) Nakladatel Praha : Společnost pro výživu, z.s., 2016 Fyz.popis 101 stran ; 21 cm ISBN 978-80-906659-0-3 Číslo nár. bibl. cnb002865235 Dal.odpovědnost Blattná, Jarmila, 1929- (Autor)
Dlouhý, Pavel, 1969- (Autor)
Dostálová, Jana, 1943- (Autor)
Perlín, Ctibor, 1936- (Autor)
Pivoňka, Jan (Autor)
Kunová, Václava, 1966- (Autor)
Štiková, Olga, 1946- (Autor)
Předmět.hesla výživa člověka - zdravotní aspekty * potraviny - zdravotní aspekty * hygiena výživy * racionální výživa Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 613.26/.29 , 616 , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Současné vědecké poznatky a různé mýty o jednotlivých složkách výživy, o potřebě příjmu potravin v různých obdobích života, vliv výživy na zdravotní stav. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1