Počet záznamů: 1  

Výživa a potraviny pro zdraví

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tláskal, Petr, 1947- - Autor
    101 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-906659-0-3
      Blattná, Jarmila, - Autor   Dlouhý, Pavel, - Autor   Dostálová, Jana, - Autor   Perlín, Ctibor, - Autor   Pivoňka, Jan - Autor   Kunová, Václava, - Autor   Štiková, Olga, - Autor
     výživa člověka  potraviny  hygiena výživy  racionální výživa
     kolektivní monografie
    SignaturaC 371.197
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Výživa a potraviny pro zdraví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 29.11.2024)C 371.197   

    Údaje o názvuVýživa a potraviny pro zdraví / Petr Tláskal, Jarmila Blattná, Pavel Dlouhý, Jana Dostálová, Ctibor Perlín, Jan Pivoňka, Václava Kunová, Olga Štiková
    Záhlaví-jméno Tláskal, Petr, 1947- (Autor)
    NakladatelPraha : Společnost pro výživu, z.s., 2016
    Fyz.popis101 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-906659-0-3
    Číslo nár. bibl.cnb002865235
    Dal.odpovědnost Blattná, Jarmila, 1929- (Autor)
    Dlouhý, Pavel, 1969- (Autor)
    Dostálová, Jana, 1943- (Autor)
    Perlín, Ctibor, 1936- (Autor)
    Pivoňka, Jan (Autor)
    Kunová, Václava, 1966- (Autor)
    Štiková, Olga, 1946- (Autor)
    Předmět.hesla výživa člověka - zdravotní aspekty * potraviny - zdravotní aspekty * hygiena výživy * racionální výživa
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 613.26/.29 , 616 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Výživa a potraviny pro zdraví
    Současné vědecké poznatky a různé mýty o jednotlivých složkách výživy, o potřebě příjmu potravin v různých obdobích života, vliv výživy na zdravotní stav. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.