Počet záznamů: 1
Analytika cukrů
Šandera, Karel, 1903-1959 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 533, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Sázavský, Václav František, - Autor
sacharidy chemická analýza
učebnice vysokých školSignatura C 34.399 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka : vysokošk. učebnice pro studium potravinářské technologie / autoři: Karel Šandera, Václav Sázavský a spoluprac. Záhlaví-jméno Šandera, Karel, 1903-1959 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 1) Fyz.popis 533, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000684529 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 2200 výt.. Bibliogr.. Věcný rejstřík. S obr., fot. a grafy v textu. Opr. Dal.odpovědnost Sázavský, Václav František, 1896-1974 (Autor)
Předmět.hesla sacharidy * chemická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 547 - Organická chemie 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 543 , 547.454 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1