Počet záznamů: 1  

Analytika cukrů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šandera, Karel, 1903-1959 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 533, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Sázavský, Václav František, - Autor
     sacharidy  chemická analýza
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 34.399
    Umístění
    Analytika cukrů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 34.399   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuAnalytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka : vysokošk. učebnice pro studium potravinářské technologie / autoři: Karel Šandera, Václav Sázavský a spoluprac.
    Záhlaví-jméno Šandera, Karel, 1903-1959 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 1)
    Fyz.popis533, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000684529
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky2200 výt.. Bibliogr.. Věcný rejstřík. S obr., fot. a grafy v textu. Opr.
    Dal.odpovědnost Sázavský, Václav František, 1896-1974 (Autor)
    Předmět.hesla sacharidy * chemická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt547 - Organická chemie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 543 , 547.454 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Analytika cukrů
    O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.