Počet záznamů: 1
Manfredi, Stefano, 1954- - Autor
247 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7390-755-6
Knihy Omega
Jančíková, Anna - Překladatel
pizzy
kuchařské receptySignatura B 57.488 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Unifikovaný název New pizza. Česky Údaje o názvu Nová pizza : nová éra světově populárního jídla / Stefano Manfredi ; překlad Anna Jančíková Záhlaví-jméno Manfredi, Stefano, 1954- (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský, 2018 Fyz.popis 247 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7390-755-6 Číslo nár. bibl. cnb003059639 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Jančíková, Anna (Překladatel)
Předmět.hesla pizzy Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=131.1) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1