Počet záznamů: 1  

Hygiena a sanitace v potravinářské výrobě

  1. kniha

    kniha


     Halačka, Karel, 1910-2002 - Autor
    Praha : Výzkum. úst. zdravot. osvěty, 1953 - 27, [1] s. ; 8°
    Na pomoc přednášejícím ;
      Úlehlová-Tilschová, Marie, - Autor
    SignaturaC 23.355
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.355   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiena a sanitace v potravinářské výrobě : Pro kursy zdravot.-techn. minima a pro lid. hygieniky / K[arel] Halačka, M[arie] Úlehlová-Tilschová
    Záhlaví-jméno Halačka, Karel, 1910-2002 (Autor)
    Vyd.údajePraha : Výzkum. úst. zdravot. osvěty, 1953 ([Prům. tisk.])
    Fyz.popis27, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000510998
    Edice Na pomoc přednášejícím
    PoznámkyVyd. min. zdravot.. Pozn.
    Dal.odpovědnost Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 (Autor)
    Dal.odpovědnost Československo. Ministerstvo zdravotnictví
    MDT 40CNB
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.