Počet záznamů: 1
Frej, David, 1965- - Autor
Praha : Eminent, 2010 - 189 s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN 978-80-7281-402-2
ájurvéda racionální výživa vegetariánská jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 393.196 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Údaje o názvu Ájurvédské recepty pro zdraví / David Frej Záhlaví-jméno Frej, David, 1965- (Autor) Vyd.údaje Praha : Eminent, 2010 Fyz.popis 189 s. : barev. il. ; 22 cm ISBN 978-80-7281-402-2 Číslo nár. bibl. cnb002164133 Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla ájurvéda * racionální výživa * vegetariánská jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 615.8(5) , 613.2 , 641.564 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vaření podle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí v nich najdou inspiraci k obohacení svého kuchařského umění. MUDr. David Frej Po ukončení lékařské fakulty pracoval jako internista. Na stáži v Londýně se rozhodl studovat ájurvédskou medicínu, celosvětově uznaný léčebný a preventivní medicínský systém. Absolvoval studia v Albuquerque v Novém Mexiku, v Rakousku a v indické Puně na klinice ájurvédské medicíny. Zároveň se věnoval výživě z pohledu západní i východní medicíny. Ve své praxi se zabývá léčbou nemocí, výživou, snižováním nadváhy, detoxikací a regenerací organismu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1