Počet záznamů: 1
Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
Vyd. 1. - V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 - 88 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-86555-36-4
Prugar, Jaroslav, - Editor - Editor
kvalita zemědělských produktů rostlinné produkty potraviny rostlinného původu kvalita potravin
sborníky konferencíÚdaje o názvu Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 Fyz.popis 88 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-86555-36-4 Číslo nár. bibl. cnb001294426 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 120 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie a rejstříky Dal.odpovědnost Prugar, Jaroslav, 1928-2012 (Editor)
Sýkorová, Světlana, 1949- (Editor)
Předmět.hesla kvalita zemědělských produktů * rostlinné produkty * potraviny rostlinného původu * kvalita potravin Forma, žánr sborníky konferencí Konspekt 633 - Rostlinná výroba MDT [631.57+637]-021.465 , 633:631.57 , 664:631.57 , 663/664-021.465 , (062.534) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Seznámení zemědělské a potravinářské praxe se současným stavem poznatků na úseku jakosti rostlinných produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1