Počet záznamů: 1
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Pospěchová, Petra, 1978- - Autor
Druhé vydání - 315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
ISBN 978-80-88244-31-8
regionální jídla česká jídla moravská jídla slezská jídla
kuchařské receptySignatura C 413.394 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka / Petra Pospěchová Část názvu Regionální kuchařka Záhlaví-jméno Pospěchová, Petra, 1978- (Autor) Údaje o vydání Druhé vydání Nakladatel Praha : Smart Press, 2023 Fyz.popis 315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm ISBN 978-80-88244-31-8 Kč 699.00 Číslo nár. bibl. cnb003518174 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Název prvního vydání Pospěchová, Petra. Regionální kuchařka
Předmět.hesla regionální jídla - Česko * česká jídla * moravská jídla * slezská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56-027.541 , 641.56(=162.3) , 641.56(=1:437.32) , 641.56(=1:437.33) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1