Počet záznamů: 1  

365 dnů s ovocem

  1. SYSm0003399
    LBL
      
    02603nam-a2200577-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222101907.7
    007
      
    ta
    008
      
    010615s2001----xr-af--e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001000491
    020
      
    $a 80-7222-147-7 $q (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)47950686
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 634 $x Ovocnářství $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 634.1/.8 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Sus, Josef, $d 1948- $7 xx0007561 $4 aut
    245
    10
    $a 365 dnů s ovocem : $b nové rady pro pěstitele / $c Josef Sus
    246
    3-
    $a Tři sta šedesát pět dnů s ovocem
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a [Líbeznice] : $b Víkend, $c 2001
    300
      
    $a 107 s., [12] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Obálkový podnázev: rady z první ruky
    520
    3-
    $a Znalec ovocnářství a zahradnictví předává moderní poznatky a nové zkušenosti. Radí pěstitelům s výsadbou (příprava půdy, výběr stromků a keřů, jarní nebo podzimní výsadba), s tvarováním a řezem ovocných dřevin (termíny řezu, pěstování z pecky). Mnohé dobré rady se týkají ošetřování půdy (hnojení, závlaha), sklizně i skladování a nemocí ovocných dřevin. Další rady se týkají pěstování nových ovocných odrůd (třešně, broskvoně, ořešák, angrešt, maliník, různé bobuloviny, jahodník, kiwi) i nových druhů ovoce (černý bez, zimolez, mahónie, kdoulovec, rakytník, oskeruše). $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072221479 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a ovocnářství $7 ph115631 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:78c37dd0-00bf-11e6-8fbe-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.