Počet záznamů: 1
Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků
kniha
Cvak, Zdeněk - Autor
1. vyd. - Praha : Výzkumný ústav potravinářský, Středisko potravinářských informací : Milkom, 1992 - 17, 221 s. : obr., fotogr., tab. ; 20 cm
ISBN 80-85120-36-4 (brož.)
Technická publikace ;
Peterková, Ludmila - Jiná role Černá, Eva - Jiná role Kubišová, Miroslava - Grafický technik
jakost mléčné výrobky mléko
kontrola
příručkySignatura C 276.096 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků / Zdeněk Cvak, Ludmila Peterková, Eva Černá Záhlaví-jméno Cvak, Zdeněk (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Výzkumný ústav potravinářský, Středisko potravinářských informací : Milkom, 1992 Fyz.popis 17, 221 s. : obr., fotogr., tab. ; 20 cm ISBN 80-85120-36-4 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000073124 Edice Technická publikace ; Č. 416 Poznámky Rozmn. - Pozn. - Přehl. lit. - Zkratky. - 500 výt. - Obálka Miroslava Kubišová Dal.odpovědnost Peterková, Ludmila (Jiná role)
Černá, Eva (Jiná role)
Kubišová, Miroslava (Grafický technik)
Předmět.hesla kontrola Předmět.hesla jakost * mléčné výrobky * mléko Forma, žánr příručky MDT 637.1 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1