Počet záznamů: 1  

Restaurování a konzervování archiválií a knih


  1.  Ďurovič, Michal, 1960- - Autor
    Vyd. 1. - Praha ; Litomyšl : Paseka, 2002 - 517 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-7185-383-6
     ochrana archivních fondů  konzervování knihovních fondů  konzervování archivních fondů  restaurování knihovních fondů  restaurování archivních fondů  ochrana knihovních fondů
     přehledy
    SignaturaC 306.930
    Umístění 024/025 - Služby knihoven. Knihovní fondy
    Restaurování a konzervování archiválií a knih
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.12.2024)C 306.930   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 306.930 v1   
    Zlatá Korunajen prezenčněC 306.930 v2   

    Údaje o názvuRestaurování a konzervování archiválií a knih / Michal Ďurovič a kolektiv
    Záhlaví-jméno Ďurovič, Michal, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha ; Litomyšl : Paseka, 2002
    Fyz.popis517 s. : il. ; 25 cm
    ISBN80-7185-383-6
    Číslo nár. bibl.cnb001192161
    PoznámkyKniha v ochranném kartonovém obalu. Část. slovenský text
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla ochrana archivních fondů * konzervování knihovních fondů * konzervování archivních fondů * restaurování knihovních fondů * restaurování archivních fondů * ochrana knihovních fondů
    Forma, žánr přehledy
    Konspekt025 - Organizace knihoven a knihovních fondů
    MDT 930.253:025.7/.9 , 025.85 , 930.253:025.85 , 025.7/.9 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; slovenština
    Ve volném výběru024/025 - Služby knihoven. Knihovní fondy
    Druh dok.KNIHY
    Restaurování a konzervování archiválií a knih
    Kniha pojednává o podstatě, struktuře a vlastnostech materiálu, seznamuje s příčinami jeho rozpadu, zásadami preventivní péče a metodami konzervování a restaurování. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.