Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
kniha
Stejskalová, Jaroslava - Autor
1. vyd. - Praha : Idea servis, 1996 - 76 s., [4] s. barev. il. ; 30 cm
ISBN 80-85970-07-4
Kadlec, František - Autor Nováková, Ivana - Autor
cukrovinky cukrářství
kuchařské receptySignatura B 38.475 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Receptury pro cukrářskou výrobu. [8], Speciální, jádrové a perníkové výrobky, žurbonbóny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková Část názvu Speciální, jádrové a perníkové výrobky, žurbonbóny Záhlaví-jméno Stejskalová, Jaroslava (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Idea servis, 1996 Fyz.popis 76 s., [4] s. barev. il. ; 30 cm ISBN 80-85970-07-4 Kč 91,00 Číslo nár. bibl. cnb000118075 Dal.odpovědnost Kadlec, František (Autor)
Nováková, Ivana (Autor)
Předmět.hesla cukrovinky * cukrářství Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 664.143 , 663.916 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1