Počet záznamů: 1  

Receptury pro cukrářskou výrobu

  1. kniha

    kniha


     Stejskalová, Jaroslava - Autor
    1. vyd. - Praha : Idea servis, 1996 - 76 s., [4] s. barev. il. ; 30 cm
    ISBN 80-85970-07-4
      Kadlec, František - Autor   Nováková, Ivana - Autor
     cukrovinky  cukrářství
     kuchařské recepty
    SignaturaB 38.475
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 38.475   

    Údaje o názvuReceptury pro cukrářskou výrobu. [8], Speciální, jádrové a perníkové výrobky, žurbonbóny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková
    Část názvuSpeciální, jádrové a perníkové výrobky, žurbonbóny
    Záhlaví-jméno Stejskalová, Jaroslava (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Idea servis, 1996
    Fyz.popis76 s., [4] s. barev. il. ; 30 cm
    ISBN80-85970-07-4 Kč 91,00
    Číslo nár. bibl.cnb000118075
    Dal.odpovědnost Kadlec, František (Autor)
    Nováková, Ivana (Autor)
    Předmět.hesla cukrovinky * cukrářství
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 664.143 , 663.916 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.