Počet záznamů: 1
Neuvěřitelná tajemství hořčice
Antol, Marie Nadine - Autor
Hodkovičky : Pragma, [2008] - 218 s. : il.
ISBN 978-80-7205-150-2 (brož.)
Levenson, Barry M., - Autor úvodu atd.
hořčice jídla
kuchařské receptySignatura C 330.088 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Neuvěřitelná tajemství hořčice / Marie Nadine Antol ; předmluva Barry Levenson ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Gabajová] Záhlaví-jméno Antol, Marie Nadine (Autor) Vyd.údaje Hodkovičky : Pragma, [2008] Fyz.popis 218 s. : il. ISBN 978-80-7205-150-2 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001414491 Originál Incredible secrets of mustard Dal.odpovědnost Levenson, Barry M., 1948- (Autor úvodu atd.)
Předmět.hesla hořčice * jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 633.844 , 641.88 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Pro žádného milovníka hořčice není hořčice pouhou pochutinou. Svou zlatavou barvou a pikantní chutí dokáže správná hořčice pozvednou i nejobyčejnější jídlo na prvotřídní labužnický zážitek. Část první knihy popisuje báječnou rozmanitost známých hořčičných semen a rostlin, historii výroby a použití hořčice na celém světě. Zkoumá úlohu hořčice jako léčebného prostředku v mnoha zemích a kulturách a současně nabízí podrobné postupy, jak používat hořčičná semena, listy i krémy při řešení četných zdravotních problémů. Ve druhé části najdete více než padesát lákavých vyzkoušených receptů na pokrmy, jejichž součástí jsou nejrůznější druhy a části hořčice. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1