Počet záznamů: 1
Hrevušová, Radka - Autor
České Budějovice : Dona, 2013 - 109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-7322-159-1 (brož.)
Doležal, Vladimír, - Fotograf
guláše
kuchařské receptySignatura C 351.827 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Guláše z hrnce i kotlíku / Radka Hrevušová ; fotografie Vladimír Doležal Záhlaví-jméno Hrevušová, Radka (Autor) Vyd.údaje České Budějovice : Dona, 2013 Fyz.popis 109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-7322-159-1 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002462341 Dal.odpovědnost Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
Předmět.hesla guláše Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného nemají (v alobalu, zapékané). Doplněno recepty na guláše z klokaního a pštrosího masa. V závěru je uvedena příprava různých druhů příloh. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1