Počet záznamů: 1
Weinstein, Norman - Autor
1. české vydání - 223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Thomas, Mark - Fotograf Podzimek, Jan, - Překladatel
kuchařství příprava jídel krájení nože
příručky obrazové publikaceSignatura C 365.377 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Mastering knife skills. Česky Údaje o názvu Krájím, krájíš, krájíme... : nůž v kuchyni a jak na to / Norman Weinstein ; fotografie: Mark Thomas ; překlad: Jan Podzimek Záhlaví-jméno Weinstein, Norman (Autor) Údaje o vydání 1. české vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2015 Fyz.popis 223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm ISBN 978-80-247-5276-1 Číslo nár. bibl. cnb002756857 Poznámky Přeloženo z angličtiny? Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Dal.odpovědnost Thomas, Mark (Fotograf)
Podzimek, Jan, 1984- (Překladatel)
Předmět.hesla kuchařství * příprava jídel * krájení * nože Forma, žánr příručky * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1