Počet záznamů: 1
Drying and Dehydration of Foods
kniha
Von Loesecke, Harry Willard, 1898-1958 - Autor
2nd ed. - 300 stran
sušení potravin
příručkySignatura C 30.927 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Drying and Dehydration of Foods / by Harry W. von Loesecke Záhlaví-jméno Von Loesecke, Harry Willard, 1898-1958 (Autor) Údaje o vydání 2nd ed. Nakladatel New York : Reinhold Publishing Corp., 1955 Fyz.popis 300 stran Předmět.hesla sušení potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.447 , (035) Země vyd. Spojené státy americké Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1