Počet záznamů: 1  

Hygiena pro zaměstnance v potravinářské výrobě

  1. kniha

    kniha


    2., přeprac. vyd. - Praha : SZdN, 1953 - 16 s. ; 8°
    Zdravotnické aktuality ;
      Škovránek, Vilém, - Autor
    SignaturaC 23.340
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.340   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiena pro zaměstnance v potravinářské výrobě : příručka pro školení v hygienickém minimu
    Údaje o vydání2., přeprac. vyd.
    Vyd.údajePraha : SZdN, 1953 (SČT 01)
    Fyz.popis16 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000421081
    Edice Zdravotnické aktuality (Státní zdravotnické nakladatelství) ; 38
    Poznámky8001-18000 výt.
    Částečný obsahNákazy a otravy z potravin / Vilém Škovránek
    Dal.odpovědnost Škovránek, Vilém, 1914-1982 (Autor)
    Dal.odpovědnost Československo. Ministerstvo zdravotnictví
    MDT 40CNB
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.