Počet záznamů: 1
1. vydání - 178 stran : ilustrace ; 21 cm
ISBN 80-85862-09-3
Paříková, Marie, - Sestavovatel, kompilátor Ciprová, Inka, - Sestavovatel, kompilátor
16.-18. století
česká jídla
barokní jídla gotická jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko : 444 receptů na jídla vařená, dušená, smažená, pečená, slaná i sladká, neobvyklá i tradiční, jak je vařili naši předkové anebo je můžememáme chuť na změnu / sestavily Marie Paříková a Inka Ciprová Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Praha : Avatar, 1995 Fyz.popis 178 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 80-85862-09-3 Číslo nár. bibl. cnb000112188 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Terminologický slovníček Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Rejstříky pokrmů. Bibliografie Dal.odpovědnost Paříková, Marie, 1934- (Sestavovatel, kompilátor)
Ciprová, Inka, 1942- (Sestavovatel, kompilátor)
Předmět.hesla barokní jídla gotická jídla Předmět.hesla 16.-18. století * česká jídla - 16.-18. století Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vybraly jsme 444 z mnoha tisíc receptů uveřejněných v jedenácti historických kuchařkách od nejstarší rukopisné sbírky z 15. století,přes první tištěnou knihu kuchařských návodů. Voliliy jsme z široké nabídkytak,aby byly zastoupeny běžnější i méně obvyklé pokrmy. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1