Počet záznamů: 1
Singh, Bindu - Autor
Pardubice : Filip Trend, 2002 - [180] s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN 80-86282-22-8
indická jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Indická hostina : sedm snadných kroků při přípravě indické kuchyně : 148 vybraných receptů indické kuchyně / [Bindu Singh] Záhlaví-jméno Singh, Bindu (Autor) Vyd.údaje Pardubice : Filip Trend, 2002 Fyz.popis [180] s. : barev. il. ; 22 cm ISBN 80-86282-22-8 Číslo nár. bibl. cnb001201505 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Přeloženo Předmět.hesla indická jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(540) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kuchařka obsahuje jídla z tradiční indické kuchyně ze všech částí země a seznamuje s praktickým používáním vzácného koření i s účinky jednotlivých ingrediencí.Příprava jednotlivých jídel je rozdělena do sedmi stupňů neboli pravidel správného složení a vyváženosti chutí i vůní. Souběžně je uveden přehled surovin a indický i český název pokrmu. Úvodní část obsahuje přehled pochutin a koření včetně upozornění na kulturu indického stolování. Recepty jsou řazeny podle hlavní suroviny (kuřecí maso, ryby, jehněčí maso) a druhu jídel (vegetariánská jídla, přílohy, polévky, saláty, slané zákusky a moučníky). Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1