Počet záznamů: 1
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Ryczek, Hayley Barisa - Autor
Vydání první - 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-88428-18-3
Šůchová, Barbora, - Překladatel
fermentované potraviny fermentace jídla domácí výroba
kuchařské receptySignatura C 414.644 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Fermented foods at every meal. Česky Údaje o názvu Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová Záhlaví-jméno Ryczek, Hayley Barisa (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Alpha Book, 2023 Fyz.popis 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-88428-18-3 Číslo nár. bibl. cnb003525605 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Šůchová, Barbora, 1992- (Překladatel)
Předmět.hesla fermentované potraviny * fermentace * jídla * domácí výroba Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641.87 , 663/664.098 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Lidé opět objevují výrobu, chuť apřínosy potravin sživými kulturami. Fermentované výrobky odjogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. Anaprosto právem! Najdete vnich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1