Počet záznamů: 1
Eichner, Jiří, 1942- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2003 - 123 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-204-1012-0
Kuchařky ;
Hrabica, Zdeněk, - Autor
masitá jídla králičí maso
kuchařské receptySignatura C 315.875 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Králičí hody : recepty z bílého králičího masa pro všední i sváteční den / Jiří Eichner, Zdeněk Hrabica Záhlaví-jméno Eichner, Jiří, 1942- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Mladá fronta, 2003 Fyz.popis 123 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm ISBN 80-204-1012-0 Číslo nár. bibl. cnb001284949 Edice Kuchařky (Mladá fronta) Dal.odpovědnost Hrabica, Zdeněk, 1936-2022 (Autor)
Předmět.hesla masitá jídla * králičí maso Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , 637.5'692 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Kuchařka obsahuje množství receptů na přípravu jednoduchých i svátečních jídel z dietního králičího masa. Autoři seznamují ve své knize se způsoby a technikami, kterými lze toto maso zpracovávat. Můžeme se tak inspirovat řadou kuchařských předpisů, jak zhotovit studené a teplé předkrmy i polévky a připravit vařeného, pečeného, dušeného či smaženého králíka. Dále jsou zde recepty na mleté králičí maso, různé speciality, slavnostní pokrmy nebo na jídla z mezinárodní kuchyně. V úvodní části publikace se můžeme v krátkosti dočíst o chovu králíků a výživné hodnotě jejich masa. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1