Počet záznamů: 1  

Základy potravinárskych technológií

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Brno : Malé centrum, 1996 - 495 s. : il.
    ISBN 80-967064-1-1
      Drdák, Milan, - Jiná role
     potravinářství  potravinářská technologie
     příručky
    SignaturaC 286.884
    Umístění
    Základy potravinárskych technológií
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 286.884   

    Údaje o názvuZáklady potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín / M. Drdák ... [et al.]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBrno : Malé centrum, 1996
    Fyz.popis495 s. : il.
    ISBN80-967064-1-1
    Dal.odpovědnost Drdák, Milan, 1949-2002 (Jiná role)
    Předmět.hesla potravinářství * potravinářská technologie
    Forma, žánr příručky
    MDT 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Základy potravinárskych technológií
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.