Počet záznamů: 1
Ryby a mořské plody
1. vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2007 - 320 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-7352-804-1
rybí jídla gastronomie mořské plody
příručky obrazové publikaceSignatura B 48.128 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Ryby a mořské plody / [překlad z německého jazyka Jitka Koubková, Martin Sobkuljak, Jan Šindelka] Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Svojtka & Co., 2007 Fyz.popis 320 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7352-804-1 Číslo nár. bibl. cnb001761230 Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla rybí jídla * gastronomie * mořské plody Forma, žánr příručky * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.55:637.56 , (084.11) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře. Série fotografií zobrazují názorně krok za krokem, jak se jednotlivé druhy ryb správně zbavují šupin, kuchají a porcují. Kniha vás také seznámí se světem nejrůznějších mušlí a šneků a získáte v ní užitečné informace o jejich nákupu i uchovávání. A hlavně – fotografie přibližují detailní postupy, jak si s těmito mořskými delikatesami poradit v kuchyni i u stolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1