Počet záznamů: 1
Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti
Teplý, Miloš, 1912-1983 - Autor
3. rozš. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 - 246 s. : il. ; 8°
ISBN (Váz.)
mléko mléčné výrobky mléčná jídla vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 338.230 Umístění Údaje o názvu Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý Část názvu Mléčné speciality Záhlaví-jméno Teplý, Miloš, 1912-1983 (Autor) Údaje o vydání 3. rozš. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 Fyz.popis 246 s. : il. ; 8° ISBN (Váz.) Číslo nár. bibl. cnb000613753 Poznámky Rozložená tit. s.. 20000 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla mléko * mléčné výrobky * mléčná jídla * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.1/.3 , 637.1 , 641.55:637.1/.3 , 641.524.2 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Souborná příručka o průmyslové výrobě a přípravě mléčných specialit i možnostech jejich domácí úpravy a výroby je doplněna v tomto vydáníněkterymi novými druhy a recepturami. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1