Počet záznamů: 1
Raději než libové maso od kosti měli pravěcí labužníci samotný tuk a morek
článek
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Kubeš, Slavomír, - Fotograf
řezníci zpracování masa masitá jídla kuchařské recepty
článkyÚdaje o názvu Raději než libové maso od kosti měli pravěcí labužníci samotný tuk a morek : známý jihočeský šéfkuchař se tentokrát zaměřil na umění řeznické / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes Část názvu Putování s Petrem Stupkou Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Fyz.popis il. Poznámky Seriál MF Dnes: Putování s Petrem Stupkou. 1 fot. Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 36 (11.02.2012).
-- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B4.Předmět.hesla řezníci - Česko * zpracování masa * masitá jídla * kuchařské recepty Forma, žánr články Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 641.55:637.5 , 637.5.03 , (437.31-13) , 637.5-051 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1