Počet záznamů: 1
Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
kniha
Nehring, Peter - Autor
15. Aufl. - Braunschweig : Günter Hempel, 1969 - 884 s. : il.
Krause, Hans - Autor
konzervárenský průmysl konzervování ovoce konzervování zeleniny
příručkySignatura C 82.206/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie / Peter Nehring, Hans Krause Záhlaví-jméno Nehring, Peter (Autor) Údaje o vydání 15. Aufl. Vyd.údaje Braunschweig : Günter Hempel, 1969 Fyz.popis 884 s. : il. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Krause, Hans (Autor)
Předmět.hesla konzervárenský průmysl * konzervování ovoce * konzervování zeleniny Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.83/.84 , 664.85 , 664.8/.9 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1