Počet záznamů: 1
Dahlke, Rüdiger, 1951- - Autor
Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, c2007 - 264 s. ; 22 cm
ISBN 978-80-7336-366-6 (váz.)
racionální výživa péče o zdraví
příručkySignatura C 352.775 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Jak správně jíst : celostní cesta ke zdravé výživě / Ruediger Dahlke ; [přeložila Eva Bosáková] Část názvu Celostní cesta ke zdravé výživě Variantní názvy Název v prelimináriích: Pravda o tom, co jíme, proč a jak Záhlaví-jméno Dahlke, Rüdiger, 1951- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Olomouc : Fontána, c2007 Fyz.popis 264 s. ; 22 cm ISBN 978-80-7336-366-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001756705 Poznámky Přeloženo z němčiny. 1500 výt. Originál Richtig Essen Předmět.hesla racionální výživa * péče o zdraví Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 613 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200901/contents/nkc20071756705_1.pdf Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Živiny znamenají víc než se jen živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě. Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji. Lékař a specialista na výživu R. Dahlke ve svém stěžejním díle popisuje tři pilíře zdravé výživy: – vyváženost, tj. smysluplný poměr bílkovin, tuků a uhlohydrátů; – plnohodnotnost, tedy v přirozeném stavu ponechané potraviny bez přídavných látek a konzervačních prostředků – vyvážená rovnováha kyselin a zásad spolu s výživou podle typu, která odpovídá individuální bytosti a jejím specifickým potřebám. Kniha dále obsahuje praktické tipy a odkazy s pestrou paletou receptů pro zdravý a vyvážený týdenní program. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1