Počet záznamů: 1
Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky
Slanina, Miroslav - Sestavovatel, kompilátor
Praha : Merkur, 1969 - 343, [2] s. ; příč. 12°
Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
česká jídla
terminologické slovníky vícejazyčné překladové slovníkySignatura C 68.723 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky / Sest. Miroslav Slanina ; Přel. [kol.] Záhlaví-jméno Slanina, Miroslav (Sestavovatel, kompilátor) Vyd.údaje Praha : Merkur, 1969 (Turnov : SG) Fyz.popis 343, [2] s. ; příč. 12° Číslo nár. bibl. cnb000450097 Edice Knižnice pohostinství a cestovního ruchu Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr terminologické slovníky * vícejazyčné překladové slovníky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=162.3) , 81'373.46 , (038)81 , 81'374.8-022.218 Země vyd. Česko Jazyk dok. více jazyků Druh dok. KNIHY Slovník obsahuje termíny, stručnou charakteristiku jídel československé kuchyně a jejich chuťových vlastností v českém, ruském, německém, anglickém a francouzském jazyce. Má pomoci především pracovníkům pohostinství odstranitgramatické nepřesnosti při sestavení a psaní jídelních lístků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1