Počet záznamů: 1
Průmyslové zpracování jatečné drůbeže
kniha
Orel, Vítězslav, 1926-2015 - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 266 s. : il., [1] příl. ; 8°
Řada potravinářské literatury
drůbež zpracování živočišných produktů jatky
příručkySignatura C 42.064 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Průmyslové zpracování jatečné drůbeže / Vítězslav Orel a kol. Záhlaví-jméno Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1962 (Brno : Tisk 11) Fyz.popis 266 s. : il., [1] příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000614114 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1200 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Poznámky k uživatelskému určení Určeno prac. v drubežářské výrobě potrav. prům., prac. zajišťujícím výrobu drůbežího masa a jako učeb. pomůcka pro mistrovské školy, záv. školy práce a odb. školy s potrav. zaměřením Předmět.hesla drůbež * zpracování živočišných produktů * jatky Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.03 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY První souhrnné zpracování rozsáhlé látky drůbežářské technologie. Autoři uvádějí zkušenosti získané v našich nejlepších závodech i poznatky z ostatních zemí. Závěrečné kapitoly se zabývají otázkami hygieny a sanitace na drůbežích jatkách, veterinárním dozorem a čistěním odpadních vod z drůbežích jatek.Načítání…
Počet záznamů: 1