Počet záznamů: 1  

Vyšetření žaludeční sekrece

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pelikán, Vladimír, 1916-1980 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1959 - 155, [2] s. ; 8°
    Acta Universitatis Palackianae Olomucensis ;
      Placer, Zdeněk, - Autor
     gastroenterologie  žaludek  lékařská vyšetření
    SignaturaC 36.413
    Umístění
    Vyšetření žaludeční sekrece
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 36.413   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVyšetření žaludeční sekrece / [Autoři:] Vladimír Pelikán, Zdeněk Placer
    Záhlaví-jméno Pelikán, Vladimír, 1916-1980 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1959 (Olomouc : Mor. tiskařské závody)
    Fyz.popis155, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000464510
    Edice Acta Universitatis Palackianae Olomucensis ; 17
    Poznámky500 výt.. Vyd. Palackého univ. v Olomouci. Přehledy lit.. Rus., angl., franc. a něm. souhrn. S grafy v textu
    Dal.odpovědnost Placer, Zdeněk, 1928- (Autor)
    Dal.odpovědnost Univerzita Palackého
    Předmět.hesla gastroenterologie * žaludek * lékařská vyšetření
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    MDT 616-07 , 612.32 , 616.32/.37
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Vyšetření žaludeční sekrece
    O nových vyšetřovacích metodách a jejich užití v klinické gastroenterologické praxi. Práce je výsledkem víceletých zkušeností a studia a shrnuje poznatky o žaludeční sekreci, jejím složení, regulaci a závislosti na různých podnětech. Jsou popsány různé metody odběru i rozboru, hlavně stanovení proteolytické a peptické aktivity a sledování kvality bílkovin. Je věnována pozornost antipeptickému účinku žaludečního hlenu vzniku žaludečních erozí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.