Počet záznamů: 1  

Kuchařská technologie


  1.  Řešátko, Jaroslav - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1985 - 313 s.
      Nodl, Ladislav, - Jiná role   Jirsa, Václav, - Fotograf
     technologie
     příručky  kuchařské recepty
    Umístění
    Kuchařská technologie
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKuchařská technologie
    Záhlaví-jméno Řešátko, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1985
    Fyz.popis313 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000028034
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Jiná role)
    Jirsa, Václav, 1938- (Fotograf)
    Předmět.hesla technologie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařská technologie
    Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.