Počet záznamů: 1
Kuchařská technologie
Řešátko, Jaroslav - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1985 - 313 s.
Nodl, Ladislav, - Jiná role Jirsa, Václav, - Fotograf
technologie
příručky kuchařské receptyUmístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Kuchařská technologie Záhlaví-jméno Řešátko, Jaroslav (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1985 Fyz.popis 313 s. Číslo nár. bibl. cnb000028034 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Dal.odpovědnost Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Jiná role)
Jirsa, Václav, 1938- (Fotograf)
Předmět.hesla technologie Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1