Počet záznamů: 1
Dietní stravování
Beránek, Jaromír - Autor
1. vyd. - Praha : MAG Consulting, c2007 - 48 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.)
Hotely a restaurace
dietoterapie dietologie
metodické příručkySignatura C 327.903 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Dietní stravování : jednotný dietní systém / Jaromír Beránek Záhlaví-jméno Beránek, Jaromír (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : MAG Consulting, c2007 Fyz.popis 48 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001757805 Edice Hotely a restaurace Poznámky Vydáno ve spolupráci s nakl. Grada Publishing Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla dietoterapie * dietologie Forma, žánr metodické příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 615.874.2 , 613.2 , (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Způsob stravování je jedním z faktorů, které ovlivňují vývoj a zdraví člověka. Jednotlivé složky výživy mají vliv na chod životních funkcí, vhodné potraviny dodávají tělu energii a nezbytné živiny. Vedle stravy, která je vhodná pro všechny osoby nemající problémy s váhou ani zdravím, existují složitější druhy stravování vyžadující rozlišení mezi vhodnými a nevhodnými potravinami. Příprava dietní stravy vyžaduje zapracování znalostí z dietologie. Pro zajištění zdravého vývoje člověka by měla být zdravá a správná strava kombinována s vhodným pohybem. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1