Počet záznamů: 1  

Zpracování drůbeže a vajec

  1. kniha

    kniha


     Vavroušek, Josef, 1914-1974 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1965 - 194 s. : il.
    Knižnice potravináře
     drůbeží maso  vejce  zpracování živočišných produktů
     učebnice
    SignaturaC 55.665
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 55.665   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZpracování drůbeže a vajec / Josef Vavroušek
    Záhlaví-jméno Vavroušek, Josef, 1914-1974 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1965
    Fyz.popis194 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000487253
    Edice Knižnice potravináře
    Předmět.hesla drůbeží maso * vejce * zpracování živočišných produktů
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.03 , 637.4 , 637.54'65 , (075)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.