Počet záznamů: 1
Zpracování drůbeže a vajec
kniha
Vavroušek, Josef, 1914-1974 - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1965 - 194 s. : il.
Knižnice potravináře
drůbeží maso vejce zpracování živočišných produktů
učebniceSignatura C 55.665 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Zpracování drůbeže a vajec / Josef Vavroušek Záhlaví-jméno Vavroušek, Josef, 1914-1974 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1965 Fyz.popis 194 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000487253 Edice Knižnice potravináře Předmět.hesla drůbeží maso * vejce * zpracování živočišných produktů Forma, žánr učebnice Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.03 , 637.4 , 637.54'65 , (075) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1