Počet záznamů: 1
Anleitung zur biologischen Untersuchung und Begutachtung von Bierwürze, Bierhefe, Bier und Brauwasser, zur Betriebskontrolle sowie zur Hefenreinzucht
kniha
Will, Hermann - Autor
München ; und Berlin : Verlag von R. Oldenbourg, 1909 - xviii, 482 s., iii l. obr. příl. : il. ; 23 cm
Oldenbourgs technische Handbibliothek ;
pivovarnictví pivo biologická analýza
příručkySignatura C 368.301 Umístění Údaje o názvu Anleitung zur biologischen Untersuchung und Begutachtung von Bierwürze, Bierhefe, Bier und Brauwasser, zur Betriebskontrolle sowie zur Hefenreinzucht : für Brauerei-Betriebschemiker, Betriebskontrolleure, Brauer und Nahrungsmittelchemiker / von H. Will Záhlaví-jméno Will, Hermann (Autor) Vyd.údaje München ; und Berlin : Verlag von R. Oldenbourg, 1909 Fyz.popis xviii, 482 s., iii l. obr. příl. : il. ; 23 cm Edice Oldenbourgs technische Handbibliothek ; 10 Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla pivovarnictví * pivo * biologická analýza Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.4 , 641.87:663.4 , 57.08 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1