Počet záznamů: 1
Tibballs, Kirsten - Autor
255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7390-498-2
Knihy Omega
Fonfárová, Vladimíra, - Překladatel
čokoláda čokoládové cukrovinky moučníky
kuchařské receptySignatura B 55.998 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Unifikovaný název Chocolate. Česky Údaje o názvu Čokoláda : lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová Záhlaví-jméno Tibballs, Kirsten (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2016 Fyz.popis 255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7390-498-2 Kč 499.00 Číslo nár. bibl. cnb002854944 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Fonfárová, Vladimíra, 1983- (Překladatel)
Předmět.hesla čokoláda * čokoládové cukrovinky * moučníky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 663.91 , 663.918.5 , 641.85 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1