Počet záznamů: 1  

Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství


  1.  Pastejřík, Jan, 1869-1968 - Autor
    V Praze : Ústředni nakladatelství, knihkupectví a papírnictví učitelstva českoslovanského, 1917 - 142 s. : čb. il. ; 16 cm
    Průvodce vědou a uměním : příruční knihovna vzdělávací ;
      Pastejřík, Jan, - Autor úvodu atd.   Pastejřík, Jan, - Jiná role
       bakterie
    biologie mikrobiologie bakteriologie bakterie typy bakterií význam bakterií zdravotnictví nemoci zemědělství choroby rostlin potravinářství výklady
     
    Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství
    Údaje o názvuBakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství / napsal Jan Pastejřík
    Záhlaví-jméno Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : Ústředni nakladatelství, knihkupectví a papírnictví učitelstva českoslovanského, 1917
    Fyz.popis142 s. : čb. il. ; 16 cm
    ISBNKč 100.00
    Číslo nár. bibl.cnb000342281
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyVydal Josef Rašín. 4 fotografie, 38 mikrofotografií, 10 kreseb. Poznámky pod čarou. Předmluva: Jan Pastejřík. Vyobrazení: převážně autor
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii s. 7-8
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno školám, dorůstajícím kupcům, hospodářům a hospodyňkám, i těm, kteří se zajímají o veřejné zdravotnictví
    Dal.odpovědnost Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Autor úvodu atd.)
    Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Jiná role)
    Předmět.heslabiologie mikrobiologie bakteriologie bakterie typy bakterií význam bakterií zdravotnictví nemoci zemědělství choroby rostlin potravinářství výklady
    Předmět.hesla mikrobiologei * bakterie
    Forma, žánr výklady (forma)
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT 579.81/.87 , 579+578 , 63 , 663/664 , 61
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.