Počet záznamů: 1
Chemistry and technology of wines and liquors
kniha
Herstein, Karl M., 1896-1961 - Autor
2. ed. - [New York : s.n.], 1951 - xii, 436 s., 1 tb. příl. : il.
Jacobs, Morris B. - Autor
víno likéry chemická technologie
monografieSignatura C 16.788 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Chemistry and technology of wines and liquors / Karl M. Herstein, Morris B. Jacobs Záhlaví-jméno Herstein, Karl M., 1896-1961 (Autor) Údaje o vydání 2. ed. Vyd.údaje [New York : s.n.], 1951 Fyz.popis xii, 436 s., 1 tb. příl. : il. Dal.odpovědnost Jacobs, Morris B. 1905-1965 (Morris Boris), (Autor)
Předmět.hesla víno * likéry * chemická technologie Forma, žánr monografie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 641.55:663.83 , 641.55:663.2 , 66 , (048.8) , 663.2 , 663.83 , 663:54 Země vyd. Spojené státy americké Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1