Počet záznamů: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
Shih, Rich - Autor
První vydání - 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-1342-2
Umansky, Jeremy, - Autor Katz, Sandor Ellix, - Autor úvodu atd. Roztočil, Tomáš - Překladatel Zrůstková, Petra - Překladatel
fermentace fermentované potraviny jídla
koji
příručky kuchařské receptySignatura C 416.436 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Koji alchemy. Česky Údaje o názvu Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková Záhlaví-jméno Shih, Rich (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Alferia, 2023 Fyz.popis 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-1342-2 Číslo nár. bibl. cnb003551032 Poznámky Přeloženo z angličtiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík Dal.odpovědnost Umansky, Jeremy, 1983- (Autor)
Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor úvodu atd.)
Roztočil, Tomáš (Překladatel)
Zrůstková, Petra (Překladatel)
Předmět.hesla koji Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 582.282.123.4 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1