Počet záznamů: 1
Solení masa
kniha
Blanka, Richard - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967 - 124 s. ; 8°
Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
Klíma, Drahoslav - Jiná role
maso konzervování masa
příručkySignatura C 60.164 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Solení masa : / [Autoři:] Richard Blanka, Drahoslav Klíma Záhlaví-jméno Blanka, Richard (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967 Fyz.popis 124 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000444076 Edice Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury Poznámky 1200 výt. - Přehl. lit. - S fot. tb. a grafy v textu. - Obálka: Ignác Janík Dal.odpovědnost Klíma, Drahoslav (Jiná role)
Předmět.hesla maso * konzervování masa Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5.033 , 664.91 , 641.4:637.5 , 637.5 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1