Počet záznamů: 1  

Tipy a triky


  1.  Bareiss, Hermann - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1999 - 126 s.
    ISBN 80-7202-419-1
      Regalová, Markéta - Překladatel
     jídla  stolování
     příručky
    SignaturaC 294.485
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Tipy a triky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 294.485   

    Údaje o názvuTipy a triky : jak se co jí? / Hermann Bareiss ; [z německého originálu přeložila Markéta Regalová]
    Záhlaví-jméno Bareiss, Hermann (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 1999
    Fyz.popis126 s.
    ISBN80-7202-419-1
    Číslo nár. bibl.cnb000658832
    PoznámkyVysvětlivky -- Rejstřík
    OriginálWie isst man das?
    Dal.odpovědnost Regalová, Markéta (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * stolování
    Forma, žánr příručky
    MDT 395 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Tipy a triky
    Abecedně řazená hesla pokrmů obsahují zlehčující charakteristiku, humorný postřeh více méně k tématu a radu, kterým nápojem je nejvhodnější danou krmi zapíjet. Občas autor neodolá a vloží celostránkovou historicko-kulturní vložku (Lucullus a jeho třešně). C2b 19990511 Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.