Počet záznamů: 1
Bareiss, Hermann - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1999 - 126 s.
ISBN 80-7202-419-1
Regalová, Markéta - Překladatel
jídla stolování
příručkySignatura C 294.485 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Tipy a triky : jak se co jí? / Hermann Bareiss ; [z německého originálu přeložila Markéta Regalová] Záhlaví-jméno Bareiss, Hermann (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 1999 Fyz.popis 126 s. ISBN 80-7202-419-1 Číslo nár. bibl. cnb000658832 Poznámky Vysvětlivky -- Rejstřík Originál Wie isst man das? Dal.odpovědnost Regalová, Markéta (Překladatel)
Předmět.hesla jídla * stolování Forma, žánr příručky MDT 395 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Abecedně řazená hesla pokrmů obsahují zlehčující charakteristiku, humorný postřeh více méně k tématu a radu, kterým nápojem je nejvhodnější danou krmi zapíjet. Občas autor neodolá a vloží celostránkovou historicko-kulturní vložku (Lucullus a jeho třešně). C2b 19990511 Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyNačítání…
Počet záznamů: 1