Počet záznamů: 1  

Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vejsada, Pavel, 1980- - Autor
    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] - 25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.)
    Edice metodik. Technologická řada ;
      Vácha, František, - Autor
     sladkovodní ryby  rybí maso  senzorická analýza
     metodické příručky
    SignaturaC 342.405
    Umístění
    Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 342.405   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 342.405 P   

    Údaje o názvuSenzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha
    Záhlaví-jméno Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011]
    Fyz.popis25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-87437-10-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002175025
    Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 104
    Poznámky200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Vácha, František, 1946- (Autor)
    Předmět.hesla sladkovodní ryby * rybí maso * senzorická analýza
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.21 , 637.56 , 543.92 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.