Počet záznamů: 1
Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
Vejsada, Pavel, 1980- - Autor
V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] - 25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.)
Edice metodik. Technologická řada ;
Vácha, František, - Autor
sladkovodní ryby rybí maso senzorická analýza
metodické příručkySignatura C 342.405 Umístění Údaje o názvu Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha Záhlaví-jméno Vejsada, Pavel, 1980- (Autor) Vyd.údaje V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] Fyz.popis 25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002175025 Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 104 Poznámky 200 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Dal.odpovědnost Vácha, František, 1946- (Autor)
Předmět.hesla sladkovodní ryby * rybí maso * senzorická analýza Forma, žánr metodické příručky Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 639.21 , 637.56 , 543.92 , (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1