Počet záznamů: 1  

Atmosféra Vánoc

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2012 - 285 s. : barev. il. ; 16 cm
    ISBN 978-80-249-1853-2 (váz.)
      Burianová, Milada - Překladatel
     výtvarné práce  vánoční dekorace  dárkové předměty  vánoční jídla  vánoční pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 350.196
    Umístění 745/749 - Umělecká řemesla. Užité umění. Ruční práce
    Atmosféra Vánoc
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 350.196   

    Údaje o názvuAtmosféra Vánoc : nápady na zhotovení dekorací, dárků a dobrot / [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2012
    Fyz.popis285 s. : barev. il. ; 16 cm
    ISBN978-80-249-1853-2 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002361431
    OriginálAlles für Weihnachten
    Dal.odpovědnost Burianová, Milada (Překladatel)
    Předmět.hesla výtvarné práce * vánoční dekorace * dárkové předměty * vánoční jídla * vánoční pečivo
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt74 - Kresba. Umělecká řemesla
    MDT 745 , 688.76:398.332.416 , 688 , 641.566:398.33 , 641.85:398.33 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru745/749 - Umělecká řemesla. Užité umění. Ruční práce
    Druh dok.KNIHY
    Atmosféra Vánoc
    V této knize najdete nápady a rady, návody a recepty, které vás krok za krokem povedou, když se pustíte do vlastnoruční výroby vánoční dekorace a ozdob, když zatoužíte originálně naaranžovat dům, byt nebo i slavnostní tabuli při svátečním stolování. K tomu objevíte nové rafinované recepty na vánoční cukroví a pečivo z celé Evropy, postupy jak zhotovit věnce, kytice, okrasné květináče, betlémy, svíčky, jmenovky, třpytivá jablka... Zkrátka všechno, co souvisí s Vánocemi, svátkem hojnosti a rozjímání. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.