Počet záznamů: 1  

Chlazení skla a kontrola pnutí

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schill, František - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968 - 294 s., [3] s. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN (Brož.) :
    Řada sklářské literatury Hutní sklářské příručky. Řada 4, Chlazení a zpevňování skla
      Hrdina, Zdeněk, - Autor   Novotný, Vladimír, - Autor
     sklo a skleněné výrobky  sklářské technologie  chlazení
     učebnice středních škol
    SignaturaC 64.733
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.733   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuChlazení skla a kontrola pnutí : pomocná kniha pro střední prům. školy sklářské / František Schill, Vladimír Novotný a Zdeněk Hrdina
    Záhlaví-jméno Schill, František (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968
    Fyz.popis294 s., [3] s. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN(Brož.) : Kčs 23,00
    Číslo nár. bibl.cnb000447305
    Edice Hutní sklářské příručky. Řada 4, Chlazení a zpevňování skla
    Řada sklářské literatury
    Poznámky1200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Hrdina, Zdeněk, 1957- (Autor)
    Novotný, Vladimír, 1921- (Autor)
    Předmět.hesla sklo a skleněné výrobky * sklářské technologie * chlazení
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt666 - Sklářství. Keramika. Cement
    MDT 62-71 , 666.1 , 666.1/.2 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Osvětluje vznik pnutí ve skle, jeho měření a kontrolu, výpočet chladicích postupů, chlazení dutého, domácenského, plochého, technického i optického skla. Zevrubně jsou popsány chladicí pece, jejich druhy a provoz, kontrola atechnická evidence. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.