Počet záznamů: 1
Schinharl, Cornelia - Autor
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-934-8
Jak na to
Schütz, Anke, - Překladatel Habartová, Hana - Překladatel
rychlá jídla večeře
kuchařské receptySignatura C 374.425 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Express Abendessen. Česky Údaje o názvu Rychlé večeře / autorka: Cornelia Schinharl ; fotografie: Anke Schütz Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Jan Vašut, 2017 Fyz.popis 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7236-934-8 Kč 149.00 Číslo nár. bibl. cnb002944742 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Obálkový podnázev: bleskové rande na talíři. Z němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Schütz, Anke, 1963- (Překladatel)
Habartová, Hana (Překladatel)
Předmět.hesla rychlá jídla * večeře Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 642.16 , 641.552 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě.To je základní předpoklad pro to, aby si všichni pochutnali a nepřekvapila vás ani nečekaná návštěva. Použijete-li ty správné suroviny a dobré kuchyňské pomocníky, během chvilky si pochutnáte na lehkých salátech, různých těstovinách, ale i na dobrém mase a rybách, křupavé pizze nebo šťavnaté omeletě. Abyste měli jídlo uvařené opravdu rychle, najdete zde i pár nejlepších triků a tipů, jak ušetřit ještě trochu času během přípravy i vaření. Často jsou to totiž maličkosti, které z "normální" večeře udělají tu rychlou. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1