Počet záznamů: 1
Chlazení a skladování masa a drobů
kniha
Muravljanskij, S. M. - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 63 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
masný průmysl chlazení zmrazování potravin
příručkySignatura C 27.458 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Chlazení a skladování masa a drobů / S.M. Muravljanskij ; z ruského originálu ... přeložil Ladislav Schmid ; předmluva k českému vydání J. Skotnica Záhlaví-jméno Muravljanskij, S. M. (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1955 (Práce) Fyz.popis 63 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000718106 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1500 výt.. Pozn. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro zaměstnance masného průmyslu a pro závodů učňovské školy a odborné školy potravinářské Předmět.hesla masný průmysl * chlazení * zmrazování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5+664.91/.95 , 62-71 , 641.437 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Brožura shrnuje sovětské zkušenosti se skladováním masa v chladírnách a mrazírnách s přirozeným chlazením mas v odvěšovnách se zmrazováním a umělým chlazením v chladících a zmrazovacích komorách. Uvedeny jsou též tabulky o připustných dobách chladnutí a normy úbytku masa.Načítání…
Počet záznamů: 1