Počet záznamů: 1  

Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stenzlová, Ivana, 1966- - Autor
    Vydání první - 283 stran : barevné ilustrace, portrét ; 23 cm
    ISBN 978-80-88244-04-2
     redukce tělesné hmotnosti  zdravý životní styl  racionální výživa
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 383.056
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 383.056   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 11.11.2024)C 383.056 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 383.056 SV   

    Údaje o názvuDej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví / Ivana Stenzlová
    Záhlaví-jméno Stenzlová, Ivana, 1966- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Smart Press, 2018
    Fyz.popis283 stran : barevné ilustrace, portrét ; 23 cm
    ISBN978-80-88244-04-2
    Číslo nár. bibl.cnb003049226
    PoznámkyObálkový podnázev: propojení západní a východní medicíny, metabolická a hormonální rovnováha, pětielementové recepty
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * zdravý životní styl * racionální výživa
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 615.874.24 , 613 , 613.2 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
    Autorka – mikrobioložka a odbornice na výživu – podává vysvětlení funkčního metabolismu a návod, jak dosáhnout hormonální rovnováhy (jak jíst pro zdravou hormonální odezvu), která je základem trvalé štíhlosti a opravdového zdraví. Propojuje tradiční čínskou medicínu s poznatky moderní západní dietologie a biologie. Přináší zároveň nový způsob vaření, který je postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem. Přes 60 originálních tzv. pětielementových receptů pokrývá všechna roční období, od snídaně po večeře, od polévek po dezerty. Nechybí ani základní recepty na domácí kváskový chléb, rostlinná mléka či zdravé domácí fermentované nápoje (kefíry) a postupy pro fermentaci obilnin a luštěnin. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.