Počet záznamů: 1
Zvěřina
Mangold, Matthias F., 1962- - Autor
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-255-3
Jak na to
Neubauer, Mathias, - Fotograf Lang, Coco, - Fotograf Pour, Jiří - Překladatel
zvěřina zvěřinová jídla
kuchařské receptySignatura C 409.168 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Wild. Česky Údaje o názvu Zvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie: Matthias Neubauer, Coco Lang Záhlaví-jméno Mangold, Matthias F., 1962- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2022 Fyz.popis 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-255-3 Číslo nár. bibl. cnb003458534 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Přeloženo z němčiny. "Překlad © Jiří Pour" --Tiráž Poznámka Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Neubauer, Mathias, 1970- (Fotograf)
Lang, Coco, 1974- (Fotograf)
Pour, Jiří (Překladatel)
Předmět.hesla zvěřina * zvěřinová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.55 , 641.55:637.54/.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Název části Obsahuje rejstřík Kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1