Počet záznamů: 1  

Chemické konservování syrového a vlhkého obilí

  1. kniha

    kniha


     Koz'mina, Natal'ja Petrovna - Autor
    1. vyd. - Praha : Přírodovědecké vydavatelství 1953 - 91 s., il., tab., grafy ; 21 cm
     chemické procesy  obilniny  konzervování potravin
     sborníky
    SignaturaC 14.455
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 14.455   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 14.455 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuChemické konservování syrového a vlhkého obilí : práce všesvazového věd.-výzkum. úst. obilí a mlýnských výrobků / kol. sovět. autorů v red. N.P. Kozminové ; [přel. Bohumil Paseka]
    Záhlaví-jméno Koz'mina, Natal'ja Petrovna (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Přírodovědecké vydavatelství 1953 (Praž. tisk. 04)
    Fyz.popis91 s., il., tab., grafy ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000507752
    PoznámkyPráce všesvazového vědecko-výzkumného ústavu obilí a mlýnských výrobků
    Předmět.hesla chemické procesy * obilniny * konzervování potravin
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 542.9 , 641.4 , 664.8/.9 , (081) , 66.02 , 633.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sborník pojednává o otázce, jak zabránit samozahřívání syrového a vlhkého obilí a jeho kažení. Výzkumy sovětských badatelů ukázaly, že zpracování obilí dichlorethanem potlačuje rozvoj plísní a jiných mikroorganismů na zrní, při čemž se nesnižuje jakost obilí v jeho biochemických vlastnostech ani jeho jakost semenná a pečivá. - Jednotlivé stati sborníku osvětlují základy chemického konzervování, jeho praktické užití ve výkupních střediscích a metodiku kontroly tohoto procesu.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.